Някоя сутрин, когато Асен Василев се е събудил, е решил, че с 20 лева

...
Някоя сутрин, когато Асен Василев се е събудил, е решил, че с 20 лева
Коментари Харесай

Аталай за Василев: Събудил се и решил, че с 20 лв. може да покрие 1,5 млрд. в бюджета

Някоя заран, когато Асен Василев се е събудил, е решил, че с 20 лв. може да покрие 1,5 милиарда в бюджета, където му липсват.

Това разяснява през днешния ден Рамадан Аталай от Движение за права и свободи във връзка оферти от финансовия министър държавен бюджет. Той сам си зададе въпроса за какво тъкмо 20 лв..

" Можеше да бъдат 40 лв., с които да покрие 3 милиарда Ако бяха 50 лв. - щяхме да покрием и недостига, който е нужен за страната, единствено че мечтаното с действителното не съответстват ", безапелационен беше депутатът.

" Следващото неразбирателство - ще прехвърлим едно обвързване към Национална агенция за приходите, а те няма по какъв начин да го съберат. Трябва да създадем по този начин, че да не банкрутираме " Булгартрансгаз ", акцентира депутатът от Движение за права и свободи.

Народните представители гласоподават незабавно ремонти, тъй като компанията към този момент дължи близо 250 млн. лв..

Рамадан Аталай посочи, че дебатът е забавен, само че малко просрочен.

" Ако тези, които не схващат от енергетика, се бяха допитали - най-малко Българска социалистическа партия, в случай че не те, най-малко " Възраждане " - всеки от тях щеше да каже, че Асен Василев не схваща от енергетика. И през днешния ден, близо два часа, обясняваме какво не би трябвало да се случи в енергетиката ", оплака се Аталай. 

Той помоли и прикани Асен Василев да не се занимава с енергетика. " Бях заречен на Василев да не приказвам повече, че не схваща от енергетика, само че бих го помолил да не се занимава с това ", заключи с подигравка депутатът от Движение за права и свободи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР